Facebook

Често задавани въпроси

 1. Защо да използвам ТатуИнки за детето си?

  ТатуИнки са евтин, лесен и ефективен начин да си осигурите допълнително спокойствие, в случай, че детето ви се изгуби или попадне в извънредна ситуация. Изгубването е толкова травмиращо за децата, че те често не са в състояние да отговорят на въпроси от рода на: "Къде са мама и татко?"; "Как се казваш?" и др. Ние вярваме, че ТатуИнки ще помогнат на децата и родителите им да се чувстват защитени, ако се окажат сами в непознати и силно оживени места. Те също са чудесно средство за училищни екскурзии, лагери и спортни мероприятия. ТатуИнки-те с медицинска насоченост са идеалният начин да уведомите, че детето ви е алергично към определен вид храни и не трябва да ги консумира, както и че има астма и носи инхалатор в себе си. Така спокойно можете да го изпратите на рожден ден, лагер, ваканция, излет и др. ТатуИнки могат да се използват и от възрастни хора, в зависимост от специфичните нужди и състояния на клиента - деменция, ауцхаймер и др. Предлагаме и специално изработени татуировки и гривни за деца-аутисти.

  Предлагаме и надписи на английски и гръцки език.

 2. Безопасни ли са за носене татуировки ТатуИнки?

  Мастилата, използвани в нашите татуировки, са капсуловани - запечатани между два слоя на специалната хартия, от която са изработени, и по този начин те нямат контакт с кожата. Покритието на хартията е на основата на нишесте и целулозен трансферен слой (водоразтворими), които не предизвикват дразнене на кожата. Въпреки това, в редки случаи, е възможно да се прояви някаква чувствителност към продукта, за което Ви молим винаги да използвате включените в опаковката тестери.

  Продуктите, от които се изработват ТатуИнки, не съдържат съставки , които са класифицирани като опасни за здравето или околната среда. Въпреки това, ние препоръчваме използването на нашите продукти да е от лица над 3 години. 

 3. От какъв материал са изработени гривните ТатуИнки?

  Гривните ТатуИнки са изработени от специален здрав, водоустойчив, еластичен и износоустойчив материал, сертифициран за пряк досег с храни. Можете спокойно да се къпете с гривната, да я използвате, когато сте на море и басейн. Закопчава се с никелирано тик-так копче (тип Chicco). 

 4. Колко време ще трае татуировката на кожата?

  Ние препоръчваме поставянето на нова татуировка всеки ден, за да може текстът да се вижда максимално ясно. По принцип ТатуИнки издържат от 1 до 3 дни, в зависимост от начина на третиране - мокри ли се, използва ли се в басейн с хлорирана вода и др. Най-важното, за да гарантирате дълготрайност, е да се уверите, че ТатуИнки се поставят на напълно суха и чиста кожа, и не се използват слънцезащитни лосиони или репелентни мазила върху тях. 

 5. Къде да поставя татуировката на детето си?

  Ние предлагаме ТатуИнки да се прилага на видно място върху кожата, така че да се забелязва. Поставете татуировката на участък без окосмяване. В топло време е препоръчително да е от външната страна на ръката между рамото и лакътя , така че детето ви да не се изкуши да я разчесва и отлепя, и в същото време да е видима за околните. В студено време, когато се носят дълги ръкави, препоръчваме поставянето да е от вътрешната страна на ръката, точно над китката. 

 6. Има ли някакви възрастови ограничения за използване на ТатуИнки?

  ТатуИнки са напълно безвредни и безопасни за използване от хора от всякакви възрасти, но ние не ги препоръчваме за деца под 3-годишна възраст, поради възможна опасност от поглъщане и/или задавяне, ако случайно отлепят част от татуировката или гривната. ТатуИнки не трябва да се поставят върху силно чувствителна кожа , разранени участъци или върху лицето. Молим винаги да използвате включените в опаковката тестери, преди да използвате татуировките. 

 7. Можете ли да изработите татуировка и/или гривна по мое изискване?

  Да, разбира се! Само се свържете с нас чрез фейсбук страницата ни, по e-mail, чрез формата за контакт на сайта ни или на посоченият телефон.

 8. За колко време да очаквам доставката си?

  Срокът за изработката на Вашата поръчка е от 1 до 3 работни дни. Ще получите потвърждение по имейл, в деня, в който пратката е предадена на куриер.

 9. Какви са цените за доставка?

  Цени на доставка за поръчка под 20 лв:
  ЕКОНТ - до офис 3.50 лв.; СПИДИ – до офис - 2.50 лв.; до адрес на клиента - СПИДИ - 5.00 лв.; до адрес на клиента - ЕКОНТ - 6.00 лв.
  Цени на доставка за поръчка над 20 лв:
  ЕКОНТ - до офис - 3.50 лв.; СПИДИ – до офис - БЕЗПЛАТНО.; до адрес на клиента - СПИДИ - 5.00 лв.; до адрес на клиента - ЕКОНТ - 6.00 лв.
  Цени на доставка за поръчка над 30 лв:
  ЕКОНТ - до офис - БЕЗПЛАТНО.; СПИДИ – до офис - БЕЗПЛАТНО.; до адрес на клиента - СПИДИ - 5.00 лв.; до адрес на клиента - ЕКОНТ - 6.00 лв.
  Цени на доставка за поръчка над 50 лв:
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА или офис на куриер (СПИДИ или ЕКОНТ)