Facebook

Често задавани въпроси

 1. Защо да използвам продуктите на ТатуИнки за детето си?

  Продуктите на ТатуИнки са евтин, лесен и ефективен начин да си осигурите допълнително спокойствие, в случай, че детето Ви се изгуби или попадне в извънредна ситуация. Изгубването е толкова травмиращо за децата, че те често не са в състояние да отговорят на въпроси от рода на: "Къде са мама и татко?"; "Как се казваш?" и др. Ние вярваме, че ТатуИнки ще помогнат на децата и родителите им да се чувстват защитени, ако се окажат сами в непознати и силно оживени места. Те също са чудесно средство за училищни екскурзии, лагери и спортни мероприятия. ТатуИнки-те с медицинска насоченост са идеалният начин да уведомите, че детето Ви е алергично към определен вид храни и не трябва да ги консумира, към ужилване от пчели, както и че има астма и носи инхалатор в себе си, например. Така по - спокойно можете да го изпратите на рожден ден, лагер, ваканция, излет и др. Нашите артикули се използват успешно и от възрастни хора, в зависимост от специфичните нужди и състояния на клиента - деменция, алцхаймер, епилепсия, диабет, хемофилия и др. Предлагаме и специално изработени временни татуировки и гривни за деца и възрастни - аутисти.

  Надписите върху нашите продукти могат да бъдат изработени както на кирилица, така и на латиница.

 2. От какъв материал са изработени гривните на ТатуИнки?

  Гривните на ТатуИнки са изработени от силикон. Впоследствие те се гравират и боядисват със специална силиконова боя. За завършек гривната се изпича на точно определена температура и така надписът става изключително дълготраен – не се изтрива с времето, нито под влияние на вода и други фактори. Цветът на силикона също остава непроменен. Можете спокойно да се къпете с гривната, да я използвате, когато сте на море и басейн.

  Силиконовите гривни с метална плочка са също издържливи и дълготрайни. Плочката се гравира и придава елегантен стил на гривната. Цветът на силикона остава непроменен във времето.

  Нашите временни гривни са изработени от здрав, водоустойчив материал, сертифициран за пряк досег с храни. Те се препоръчват за по-краткотрайно носене – едноседмична почивка, фестивал, рожден ден и др., тъй като с времето цветният им слой постепенно пада.

 3. Безопасни ли са за носене временните татуировки на ТатуИнки?

  Мастилата, използвани в нашите татуировки, са капсуловани - запечатани между двата слоя на специалната хартия, от която са изработени, и по този начин те нямат контакт с кожата. Покритието на хартията е на основата на нишесте и целулозен трансферен слой (водоразтворими), които не предизвикват дразнене на кожата. Въпреки това, в редки случаи, е възможно да се прояви някаква чувствителност към продукта, за което Ви молим винаги да използвате включените в опаковката тестери.

  Продуктите, от които се изработват ТатуИнки, не съдържат съставки , които са класифицирани като опасни за здравето или околната среда. Въпреки това, ние препоръчваме използването на нашите продукти да е от лица над 3 години и винаги под родителски надзор.

  • Колко време ще трае татуировката на кожата?

   Ние препоръчваме поставянето на нова татуировка всеки ден, за да може текстът на нея да се вижда максимално ясно. По принцип ТатуИнки издържат около 2-5 дни, в зависимост от начина на третиране - мокри ли се, използва ли се в басейн с хлорирана вода и др. Най-важното, за да гарантирате дълготрайност, е да се уверите, че ТатуИнки се поставят на напълно суха и чиста кожа, и не се използват слънцезащитни лосиони или репелентни мазила върху тях.

  • Къде да поставя татуировката на детето си?

   Ние предлагаме татуировката да се прилага на видно място върху кожата, така че да се забелязва. Поставете я на участък без окосмяване. В топло време е препоръчително да е от външната страна на ръката между рамото и лакътя , така че детето Ви да не се изкуши да я разчесва и отлепя, и в същото време да е видима за околните. В студено време, когато се носят дълги ръкави, препоръчваме поставянето да е от вътрешната страна на ръката, точно над китката или носенето на гривна за безопасност и идентификация.

 4. Какво представляват етикетите за текстил?

  Етикетите за текстил тип Щампа са създадени, за да отличат дрехите и текстилните аксесоари. Върху тях могат да бъдат изписани имена, тел. номер и всякаква допълнителна информация за притежателя, както на български, така и на друг език. Те са цветни, изключително фини и тънки, не дразнят кожата и са меки на допир. Поставят се върху памучен текстил, с помощта на ютия и пергаментна хартия (хартия за печене). Не могат да се премахват от текстила, на който са поставени. Перат се в пералня на 30-40 градуса многократно. Не се сушат в сушилня.

  Етикетите за маркиране на дрехи се използват върху текстил, изработен от 100 % памук, 100 % лен, или памук и полиестерни смеси. Не се препоръчват за използване върху коприна, вълна или 100 % полиестер. Могат да се перат в пералня до 60 градуса, но не се препоръчват за сушене в сушилня. Могат да се премахват от дрехата. Поставят се с помощта на ютия.

 5. Има ли някакви възрастови ограничения за използване на ТатуИнки?

  Продуктите на ТатуИнки са безвредни и безопасни за използване от хора от всякакви възрасти, но ние не ги препоръчваме за деца под 3-годишна възраст, поради възможна опасност от поглъщане и/или задавяне, ако случайно отлепят част от татуировката, гривната или етикета. ТатуИнки не трябва да се поставят върху силно чувствителна кожа , разранени участъци или върху лицето. Молим винаги да използвате включените в опаковката тестери, преди да използвате временните татуировки.

  Нашите продукти не са играчка! Молим да се използват само под пряк надзор на възрастни и за препоръчване от лица над 3 години.

 6. Можете ли да изработите татуировка и/или гривна по мое изискване?

  Да, разбира се! Само се свържете с нас чрез фейсбук страницата ни, по e-mail, чрез формата за контакт на сайта ни или на посоченият телефон.

 7. За колко време да очаквам доставката си?

  Срокът за изработката на Вашата поръчка е от 1 до 3 работни дни. Ще получите потвърждение по имейл, в деня, в който пратката е предадена на куриер.

 8. Какви са цените за доставка?

  Цени на доставка за поръчка под 30 лв:
  ЕКОНТ - до офис 3.50 лв.; СПИДИ – до офис - 3.00 лв.; до адрес на клиента - СПИДИ - 5.00 лв.; до адрес на клиента - ЕКОНТ - 6.00 лв.
  Цени на доставка за поръчка над 30 лв:
  ЕКОНТ - до офис - БЕЗПЛАТНО.; СПИДИ – до офис - БЕЗПЛАТНО.; до адрес на клиента - СПИДИ - 5.00 лв.; до адрес на клиента - ЕКОНТ - 6.00 лв.
  Цени на доставка за поръчка над 50 лв:
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА или офис на куриер (СПИДИ или ЕКОНТ)