Facebook

Общи условия

Настоящите "общи условия" уреждат отношенията между "ТатуИнки" ООД (собственик на www.tattooinki.com) и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн tattooinki.com (наричан по-долу "сайт"). "ТатуИнки" ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. "Кутловица" 41, и ЕИК 204244609, телефон +359 988 850 173, e-mail: info@tattooinki.com e онлайн магазин за продажба на продукти за безопасност и идентификация за деца и възрастни. Всеки потребител, който използва сайта www.tattooinki.com се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

Всички цени, обявени в сайта, включват ДДС. Цените на стоките не включват доставка до адрес на клиента.

ТатуИнки ООД е фирма, регистрирана като администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен №432014. ТатуИнки ООД не предоставя и няма да предоставя личните данни на клиентите си на трети лица за рекламни, промоционални или каквито и да било други цели, и по никакви причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

Поръчка

Всеки клиент, направил валидна поръчка през www.tattooinki.com получава веднага автоматично изпратено потвърждение на посоченият от него e-mail за връзка. Този e-mail потвърждава получаването на поръчката от ТатуИнки ООД, след което следва процеса на обработка и изпращане на артикулите. Всеки клиент ще бъде уведомен по e-mail при изпращане на пратката към посоченият адрес за получаване. При невъзможност за обработване на поръчката поради някаква причина, представител на ТатуИнки ООД ще се свърже по телефон/e-mail с клиента за уточнение.

Всички пратки се изпращат с куриерска услуга на СПИДИ АД или Еконт Експрес, което означава че куриерът поема задължението да достави пратката в първият възможен ден за посещение на посоченото населено място, след деня на приемането й от ТатуИнки ООД. За повечето населени места в България и двата доставчика доставят всеки работен ден.

Авторски права

Този сайт съдържа материали, които са наша лична собственост и под наш лиценз . Те включват , но не се ограничават до: дизайн , оформление , външен вид, графики . Възпроизвеждането им е напълно забранено.

Доставка

Срокът за изработката на Вашата поръчка е от 1 до 3 работни дни. Ще получите потвърждение по имейл, в деня, в който пратката е предадена на куриер (СПИДИ или ЕКОНТ).

Цени

Цени на доставка за поръчка под 30 лв:
ЕКОНТ - до офис 3.50 лв.; СПИДИ – до офис - 3.00 лв.; до адрес на клиента - СПИДИ - 5.00 лв.; до адрес на клиента - ЕКОНТ - 6.00 лв.
Цени на доставка за поръчка над 30 лв:
ЕКОНТ - до офис - БЕЗПЛАТНО.; СПИДИ – до офис - БЕЗПЛАТНО.; до адрес на клиента - СПИДИ - 5.00 лв.; до адрес на клиента - ЕКОНТ - 6.00 лв.
Цени на доставка за поръчка над 50 лв:
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА или офис на куриер (СПИДИ или ЕКОНТ)

Връщане на продукт

Всеки клиент, закупил продукт от онлайн магазин www.tattooinki.com, има право да го върне по желание и без да е необходимо да дава основателна причина за това, в 14 - дневен срок след получаването му. Транспортните разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента.

Всеки клиент, върнал продукт, закупен от www.tattooinki.com, ще получи обратно цялата заплатена сума по банков път в 5-дневен срок от датата на получаването на стоката обратно в офиса на ТатуИнки ООД.

Тъй като всеки артикул, който създаваме е персонализиран, ще Ви помолим да прегледате окончателния избор няколко пъти.

Отговорност

Като клиент на ТатуИнки ООД, Вие се съгласявате да понесете всички рискове и отговорности за използването и резултатите от използването на Татуинки – продукти за безопасност и идентификация за деца и възрастни. Ние гарантираме с нужните сертификати от съответните производители, че хартията и мастилата, които използваме за разпечатването на нашите продукти, са напълно безопасни и в съответствие с международните стандарти за безопасност.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ НЕ СА ИГРАЧКИ! Препоръчваме използването на всички наши артикули да е винаги под родителски контрол и от лица над 3-годишна възраст, поради риск от отлепяне, откъсване, поглъщане на дребни части и др. Молим винаги да използвате включените във всяка опаковка тестери!