Facebook

Наръчник

Силиконови гривни с цветен релефен надпис

Силиконова гривна с цветен релефен надпис

Размер:Ширина: 1.2 см, Диаметър: ~5 см, Обиколка: 15 см

Материал:Силикон

Подходяща за:деца между 2 – 8 години

Издържливост:Дългосрочно

Цена:5.00 лв. (едностранно гравирана); 6.00 лв. (двустранно гравирана);

Език надпис:Български, Английски, Гръцки, по желание на клиента

В кои случаи може да се използва:В детската градина, на рожден ден, в детски кът, в парка, на лагер, на море и басейн, на почивка, на всички открити и закрити места, където има струпване на много хора.

Предимства:Забележима и през летните, и през зимните месеци. Удобна за носене, благодарение на мекия силикон. Дълготрайна. Водоустойчива и износоустойчива. Лесно забележима. Предпочитан вариант за използване и от възрастни хора.

Варианти:

Силиконова гривна с телефон на родител

- При изгубване на дете:Силиконова гривна с надпис: „Мама“, „Татко“, „Баба“ и др. и телефонен номер. Използва се, когато сте на оживено място, на открито или закрито, с цел да си осигурите спокойствие, ако детето Ви се изгуби.

Медицинска силиконова гривна за алергии, аутизъм, диабет

- Медицинскa:Силиконова гривна с медицинска насоченост и надпис по Ваш избор или от посочените. Използва се в случаи, когато искате да съобщите или предупредите околните за определено медицинско състояние, с цел да се реагира бързо и адекватно при кризисна ситуация: Алергия (различни видове), астма, епилепсия, деменция, аутизъм, сърдечен проблем и др.

Временни татуировки

Временни гривни

Тагове със светлоотразителен гръб (табелки)

Значки